8545
Hyviä vuosia : arvokas ja turvallinen ikääntyminen
Hyviä vuosia : arvokas ja turvallinen ikääntyminen
Tekijä: Kivelä, Sirkka-Liisa
Julkaisuvuosi: 2012
Kieli: suomi
Aineistolaji: Kirja
Kategoria: Tietokirjallisuus
Kustantaja: Helsinki : Kirjapaja, 2012 (Hämeenlinna : Kariston Kirjapaino)
ISBN: 978-952-247-348-6 sid.
Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys
Kuvaus:
Onko arvokas ja turvallinen ikääntyminen mahdolista? -- Monia mahdollisuuksia vaikuttaa elämäänsä iäkkäänä -- Ravinto turvaa hyvinvoinnin -- Viisaus valttia alkoholin nauttimisessa -- Rakkaus ja laajeneva seksuaalisuus -- Monia mahdollisuuksia ehkäistä kaatumisia -- Miten toteuttaa lääkehoito turvallisesti? -- Arvokkaan ja turvallisen ikääntymisen yhteiskunnalliset perusteet -- Toteutuuko arvokas ja turvallinen ikääntyminen? -- Kaltoinkohtelua ei saa sallia.
"Sirkka-Liisa Kivelä tarkastelee arvokkaan ja turvallisen vanhenemisen edellytyksiä yhteiskunnassamme. Millaisia ovat hyvän ja tasapainoisen vanhenemisen mahdollisuudet tänään? Mistä muodostuu ikäihmisen elämänlaatu? Miten itse voi vaikuttaa omaan vanhuuteensa? Merkittävä este hyvälle vanhuudelle on ikäsyrjintä. Sen poistamiseksi on kuitenkin tarjolla keinoja, jos niihin vain halutaan tarttua. Niin fyysisen kunnon, muistin kuin mielialankin kannalta keskeisiä ovat el��mäntavat, ja omilla ratkaisuillaan voi vaikuttaa vanhuuden hyvinvointiin ja elinoloihin. Tieto ikääntymisestä ja tarjolla olevista palveluista lisää turvallisuutta ja auttaa vanhenemaan tasapainoisesti." -- (Kirjapaja)

Saatavuus

Loading...

Lisää teoksia kirjailijalta

8128
7165
Tekijä: Kivelä, Sirkka-Liisa
7166
Tekijä: Kivelä, Sirkka-Liisa

Lisää samankaltaisia teoksia

Haku

Kielivalinta