6419
Hoitoa ja huolenpitoa ammattitaidolla
Hoitoa ja huolenpitoa ammattitaidolla
Julkaisuvuosi: 2010
Kieli: suomi
Aineistolaji: Kirja
Kategoria: Tietokirjallisuus
Kustantaja: Helsinki : Edita, 2010 (Helsinki : Edita Prima)
ISBN: 978-951-37-5798-4 nid.
Annettuja pisteitä Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys
Kuvaus:
1. Lähihoitajan hoito- ja huolenpitotyön ammatillinen perusta -- 2. Aseptiikka hoito- ja huolenpitotyössä -- 3. Elintoimintojen seuranta ja ylläpito -- 4. Kivun seuranta ja lievittäminen -- 5. Toimintakyvyn tukeminen -- 6. Tukeminen ja auttaminen päivittäisissä toiminnoissa -- 7. Kuolevan ihmisen hoito ja tukeminen -- 8. Työhyvinvoinnin ylläpitäminen ja edistäminen -- Kirjallisuutta -- Sanasto.
"Hoitoa ja huolenpitoa ammattitaidolla on uuden opetussuunnitelman mukainen oppikirja lähihoitajakoulutukseen ja käsikirja työelämään. Kirjan lähtökohtana ovat lähihoitajan hoidon ja huolenpidon tutkinnon osan ammattitaitovaatimukset. Teoksessa kuvataan käytännönläheisesti lähihoitajan työn toimintaympäristöä, toiminnan perusteita, käytännön työssä tarvittavia tietoja ja taitoja sekä lähihoitajan työssä jaksamista. Kunkin pääluvun alussa oleva orientaatioteksti kuvaa luvun keskeistä sisältöä, lisäksi käsitellystä aiheesta on koottu ydinkohtia. Kirjan monipuoliset yksilö- ja pienryhmätehtävät tukevat oppimista ja ohjaavat työssäoppimista. Niitä voi hyödyntää myös ammattitaidon näyttämisen suunnittelussa. Kirjan tekstiin sisältyvät tietolaatikot, runsas kuvitus ja sanasto innostavat oppimaan." -- (takakansi)

Saatavuus

Loading...

Lisää teoksia kirjailijalta

Lisää samankaltaisia teoksia

3606
Tekijä: Hovilainen-Kilpinen, Tuula
3560
Tekijä: Hovilainen-Kilpinen, Tuula, kirjoittaja
6405
Tekijä: Coco, Kirsi
6515
Tekijä: Iivanainen, Ansa
3617
Tekijä: Iivanainen, Ansa
6522
Tekijä: Iivanainen, Ansa
24586
Tekijä: Anttila, Kyllikki, kirjoittaja
6402
Tekijä: Anttalainen-Kulmala, Elise
6667
Tekijä: Roper Nancy, Logan Winifred W.; Tierney Alison J., Logan Winifred W

Haku

Kielivalinta