6405
Hoito ja huolenpito
Hoito ja huolenpito
Tekijä: Coco, Kirsi
Julkaisuvuosi: 2011
Kieli: suomi
Aineistolaji: Kirja
Kategoria: Tietokirjallisuus
Kustantaja: Helsinki : WSOYpro, 2011.
ISBN: 978-951-0-35685-2 nid.
Annettuja pisteitä Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys
Kuvaus:
1. Potilaan hoitosuunnitelman kirjaaminen -- 2. Aseptinen toiminta hoitotyössä -- 3. Puhtaus ja ihonhoito -- 4. Aistitoiminta -- 5. Lepo ja liikkuminen -- 6. Ravitsemus ja ruokailu -- 7. Erittäminen ja nestetasapaino -- 8. Hengitys -- 9. Verenkierto -- 10. Kuolevan potilaan hoitotyö -- 11. Näytteidenotto.
"Hoitotyön perustaidot avautuvat kirjassa hoitotyön prosessin kautta kokonaisuudeksi, jossa opiskelija oppii arvioimaan omaa toimintaansa. Kirja sisältää lähihoitajien Hoidon ja huolenpidon opintokokonaisuuden asiat: hoitotyön prosessin, potilaan hoitosuunnitelman kirjaamisen ja aseptisen toiminnan. Hoitotyön perustaidot avautuvat kirjassa hoitotyön prosessin kautta kokonaisuudeksi, jossa opiskelija oppii arvioimaan omaa toimintaansa. Hoito ja huolenpito -kirjan kuvitukseen on kiinnitetty paljon huomiota, jotta asiat tulisivat mahdollisimman havainnollisiksi. Myös kirjan tehtävät haastavat omaan ajatteluun ja asioiden pohtimiseen sekä anatomian tietojen kertaamiseen. Hoito ja huolenpito -kirjassa on otettu huomioon -lähihoitajakoulutuksen tutkinnon perusteiden uudistuminen -hoitotyön prosessi -rakenteinen kirjaaminen ja FinCC-luokitus -oman osaamisen jatkuva kehittäminen." -- (WSOYpro)

Saatavuus

Loading...

Lisää teoksia kirjailijalta

Lisää samankaltaisia teoksia

Haku

Kielivalinta