5007
Lapsen parhaaksi : lähihoitaja varhaiskasvattajana
Lapsen parhaaksi : lähihoitaja varhaiskasvattajana
Julkaisuvuosi: 2014
Kieli: suomi
Aineistolaji: Kirja
Kustantaja: Helsinki : Edita, 2014 (Porvoo : Bookwell)
ISBN: 978-951-37-6492-0 nid.
Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys
Kuvaus:
1. Kasvatus ja varhaiskasvatus / Helena Kuokkanen. -- 2. Lapsen sosiaalinen maailma päivähoidossa / Kaarina Laine. -- 3. Varhaiskasvatus arjen toimintana / Arja Virolainen. -- 4. Taide- ja kulttuurikasvatus varhaiskasvatuksessa / Arja Häkkä. -- 5. Varhainen tuki lapsen kasvu- ja oppimisprosessissa / Riitta Korhonen. -- 6. Varhaiskasvatus työympäristönä / Arja Virolainen.
"Lapsen parhaaksi on ammatillisen varhaiskasvatuksen oppikirja. Kirjassa kerrotaan, mitä päivähoidon kasvatuksessa tavoitellaan, miten se tapahtuu ja miksi. Varhaiskasvatusta kuvataan eri näkökulmista painottaen lasten edun huomioimista ja ohjaamista erilaisissa tilanteissa. Lisäksi annetaan käytännön esimerkkejä, kuinka kasvatustavoitteita voi toteuttaa päivähoidon arjessa. Kirjassa käydään kattavasti läpi varhaiskasvatuksen sisältö, erityisvarhaiskasvatusta unohtamatta. Johtavana ajatuksena on korostaa lapsen osallisuutta ja luonnollista kehitystä. Kirjan taide- ja taitokasvatusta käsittelevä osuus soveltaa kasvatusperiaatteita käytäntöön ja antaa vinkkejä toiminnan sisältöihin. Lapsen parhaaksi on suunnattu lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelman opiskelijoille. Se soveltuu myös ammattitaidon ylläpitämiseen ja kehittämiseen varhaiskasvatuksen parissa jo työskenteleville. Myös lasten vanhemmat voivat kirjan avulla päästä kurkistamaan päivähoidon maailmaan." -- (takakansi)

Saatavuus

Loading...

Lisää teoksia kirjailijalta

Lisää samankaltaisia teoksia

Haku

Kielivalinta