24459
Aistiva ja tiedostava mieli : meditaation näkökulma tietoisuuteen ja psyykeen
Aistiva ja tiedostava mieli : meditaation näkökulma tietoisuuteen ja psyykeen
Tekijä: Aulankoski, Sanna, kirjoittaja
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Aineistolaji: Kirja
Kategoria: Tietokirjallisuus
Kustantaja: Helsinki : Duodecim, 2019. : Tallinna : Printon
ISBN: 978-951-656-927-0 nidottu
Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys
Kuvaus:
1 Rajājoogasta mindfulnessiin -- 2 Mieli, keho, kieli ja aivot -- 3 Meditaatio ja mielen tilat -- 4 Meditaatio ja mielen metataidot -- 5 Meditaatio ja mielen rakenteet -- 6 Meditaatio ja mielen terveys -- 7 Tietoisuustaidot työelämässä -- 8 Meditaatio ja maailmankatsomus -- 9 Lopuksi.
Voiko meditaation avulla parantaa keskittymiskykyään, työskennellä tehokkaammin tai selviytyä paremmin arjen ongelmista? Mistä meditaatioon toisinaan kuuluvassa egon katoamisessa on kyse? Mindfulness-buumin myötä ikivanha tietoisuuden harjoittamisen muoto, meditaatio, on vanginnut ihmisten kiinnostuksen elämän eri saroilla. Meditaatio auttaa tutkitusti rentoutumaan, mutta on paljon muutakin. Kirjassa Aistiva ja tiedostava mieli – Meditaation näkökulma tietoisuuteen ja psyykeen etsitään idän ja lännen meditaatiomuotojen yhteistä ydintä ja tutkitaan meditaation yhteyksiä psyyken eri puoliin: Mitä meditoidessa tapahtuu mielessä? Mitä tietoisuustaidot ovat? Miten mietiskely liittyy ajatteluun, luovuuteen, minuuteen, mielenterveyteen, onnellisuuteen ja elämänkatsomukseen? Kirja antaa myös eväät itsenäiseen meditointiin.

Saatavuus

Loading...

Lisää teoksia kirjailijalta

Lisää samankaltaisia teoksia

955
Tekijä: Saanila, Jutta, kirjoittaja
23210
21767
24812
Tekijä: Adams, Kate, kirjoittaja
16573
Tekijä: Hougaard, Rasmus, kirjoittaja
7057
Tekijä: Williams, Mark, kirjoittaja
982
Tekijä: Mustavuori, Jaana-Mirjam
7769
Tekijä: Takanen, Kimmo
7068
Tekijä: Herrala, Helinä

Haku

Kielivalinta