23302
Mikä meitä liikuttaa : modernin motivaatiopsykologian perusteet
Mikä meitä liikuttaa : modernin motivaatiopsykologian perusteet
Julkaisuvuosi: 2002
Kieli: suomi
Aineistolaji: Kirja
Kustantaja: Jyväskylä : PS-kustannus, 2002 (Keuruu : Otava)
ISBN: 952-451-055-3 nidottu 9789524510554 nidottu
Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys
Kuvaus:
Johdanto / Katariina Salmela-Aro & Jari-Erik Nurmi. -- I. MODERNIN MOTIVAATIOPSYKOLOGIAN TEORIA JA MITTAAMINEN. -- Modernin motivaatiopsykologian perusta ja käsitteet / Jari-Erik Nurmi & Katariina Salmela-Aro. -- Motivaation mittaaminen : esimerkkinä Brian Littlen henkilökohtaisten projektien menetelmä / Katariina Salmela-Aro. -- Tunneperäinen ja tietoperäinen motivaatio / Petteri Niitamo. -- II. MOTIVAATION MERKITYS YKSILÖN ELÄMÄNKULUSSA JA ELÄMÄN SIIRTYMISSÄ. -- Motivaatio elämänkaaren siirtymissä / Jari-Erik Nurmi & Katariina Salmela-Aro. -- Työelämään siirtyminen : vuorovaikutusta tavoitteellisen toiminnan, sosiaalisen pääoman ja työelämän välillä / Markku Jokisaari. -- Motivaation merkitys siirryttäessä vanhemmuuteen / Katariina Salmela-Aro, Terhi Saisto, Erja Halmesmäki & Jari-Erik Nurmi. -- III. MOTIVAATIOTUTKIMUS ERI IKÄRYHMISSÄ. -- Motivaation kehitys ja merkitys kouluiässä / Kaisa Aunola. -- Nuorten koulumotivaatio / Lars-Erik Malmberg & Todd D. Little. -- Ikääntyvien työntekijöiden elämänmotivaatio / Kristiina Jussila & Tuuli Pitkänen. -- IV. MOTIVAATION YHTEYS HYVINVOINTIIN. -- Henkilökohtaiset tavoitteet ja hyvinvointi / Katariina Salmela-Aro & Jari-Erik Nurmi. -- Projektityöskentely nuorisotyöttömyyden interventiona / Petri Koivisto. -- Tavoitteet ja tulkinnat - motivaatio ja palkitseminen työelämässä / Matti Vartiainen & Kirsi Nurmela. -- Yhteenvetoa ja johtopäätöksiä / Katariina Salmela-Aro & Jari-Erik Nurmi.
Johdanto / Katariina Salmeal-Aro ja Jari-Erik Nurmi -- I : Modernin motivaatiopsykologian teoria ja mittaaminen -- Modernin motivaatiopsykologian perusta ja käsitteet / Jari-Erik Nurmi ja Katariina Salmela-Aro -- Motivaation mittaaminen : esimerkkinä Brian Littlen henkilökohtaisen projektin menetelmä / Katariina Salmela-Aro -- Tunneperäinen ja tietoperäinen motivaatio / Petteri Niitamo -- II : Motivaation merkitys yksilön elämänkulussa ja elämän siirtymissä -- Motivaatio elämänkaaren siirtymissä / Jari-Erik Nurmi ja Katariina Salmela-Aro -- Työelämään siirtyminen : vuorovaikutusta tavoitteellisen toiminnan, sosiaalisen pääoman ja työelämän välillä / Markku Jokisaari -- Motivaation merkitys siirryttäessä vanhemmuuteen / Katariina Salmela-Aro, Terhi Saisto, Erja Halmesmäki ja Jari-Erik Nurmi -- III : Motivaatiotutkimus eri ikäryhmissä -- Motivaation kehitys ja merkitys kouluiässä / Kaisu Aunola -- Nuorten koulumotivaatio / Lars-Erik Malmberg ja Todd D. Little -- Ikääntyvien työntekijöiden elämänmotivaatio / Kristiina Jussila ja Tuuli Pitkänen -- IV : Motivaation yhteys hyvinvointiin -- Henkilökohtaiset tavoitteet ja hyvinvointi / Katariina Salmela-Aro ja Jari-Erik Nurmi -- Projektityöskentely nuorisotyöttömyyden interventiona / Petri Koivisto -- Tavoitteet ja tulkinnat : motivaatio ja palkitseminen työelämässä / Matti Vartiainen ja Kirsi Nurmela -- Yhteenvetoa ja johtopäätöksiä / Katriina Salmela-Aro ja Jari-Erik Nurmi.
"Teos tarkastelee motivaatiota eri elämänvaiheissa. Yksilön motivaatiota selittävät sekä synnynnäiset taipumukset että elinympäristön mahdollisuudet ja rajoitteet. Kirja on ajantasainen motivaatiopsykologian oppikirja, joka avaa uusia näkökulmia myös työelämän motivaatiokysymyksistä kiinnostuneille sekä auttamis- ja kasvatustyön ammattilaisille." -- (PS-kustannus)

Saatavuus

Loading...

Lisää teoksia kirjailijalta

Lisää samankaltaisia teoksia

Haku

Kielivalinta